Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • El cicle Dona´m Cultura porta el festival de curtmetratges FRAME a l´Arboç
Notícia

El cicle Dona´m Cultura porta el festival de curtmetratges FRAME a l´Arboç

l'Arboç 
Durant tot el cap de setmana es passaran diferents curtmetratges i el públic podrà votar el guanyador. A més, es farà tast de vermouth.

L’Arboç, 5 de juliol de 2022

 

El cicle de concerts i espectacles “Dona’m Cultura l’Arboç” portarà aquest cap de setmana la primera edició del Festival de Curtmetratges Frame Film Festival a la vila de l’Arboç perquè el públic assistent pugui gaudir dels millors curts produïts a l’estat i votar el que més li agradi. Es faran 4 sessions. Divendres 8 de Juliol, Sessió 1: 22:00h i Sessió 2: 23:15h. Dissabte 9 de Juliol: Sessió 3: 22:00h i Sessió 4: 23:15h.

S'hi presentaran una selecció dels millors curtmetratges del circuit estatal produïts durant els anys 2021 i 2022, donant l'oportunitat al públic de vèure i votar les últimes novetats, grans obres i bones històries que es conten en format de curtmetratge. Es projectaran un total de vint curtmetratges. Després de les projeccions, el públic escollirà, mitjançant el vot popular, el millor curtmetratge, que passarà a formar part de la selecció dels premis finals Talent Frame i anirà directament a la Gala final que se celebrarà a finals d'any amb els nou seleccionats.

Primera edició del Frame Film Festival, un festival de curtmetratges itinerant, que enguany comptarà amb la participació de 9 municipis: Montbrió del Camp, L'Arboç, Cabra del Camp, Castellvell del Camp, La Canonja, Sant Jaume d'Enveja, Albinyana, Ascó i Alcanar.

Trobareu tota la informació i els curts que es projectaran en el següent enllaç: https://www.framefestival.cat/

Tots els espectacles seran gratuïts.