Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • El maître Alfred Romagosa, premi nacional de gastronomia, pregoner de la Festa Major de l’Arboç 2022
Notícia

El maître Alfred Romagosa, premi nacional de gastronomia, pregoner de la Festa Major de l’Arboç 2022

l'Arboç 
La seva clienta més famosa és la Reina Elisabet II, a qui va estar servint cada setmana a l´Hotel Ritz de Londres

A partir de demà i fins al 31 d’agost l’Arboç gaudirà d’una Festa Major que recupera la total normalitat

L’Arboç, 25 d’agost de 2022.

El maître arbocenc Alfred Romagosa, al qui s’ha reconegut la seva trajectòria exemplar amb el Premi al millor Cap de Sala en els Premis Nacionals de Gastronomia 2020 de l’Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició serà el pregoner de la Festa Major de l’Arboç 2022 demà divendres 26.

Alfred Romagosa, actual maître del prestigiós restaurant Fermí Puig de Barcelona, fa més de 30 anys que es dedica a la professió de maître o cap de sala. Ha treballat als millors restaurants (Drolma, Jean Luc Figueras, Can Fabes) i amb els millors cuiners (Fermí Puig, Ferran Adrià); i ha servit grans personalitats. Encara que segurament la seva clienta més famosa és la Reina Elisabet II, a qui va estar servint cada setmana a l'Hotel Ritz de Londres. La seva trajectòria exemplar acaba de ser reconeguda amb el Premi Nacional de Gastronomia al millor cap de sala.

El pregó tindrà lloc el divendres 26 d’agost de 2022 a 2/4 de 8 del vespre. D’aquesta manera es donarà el tret de sortida a una Festa Major de l’Arboç marcada pel retorn a la normalitat i al ritme frenètic que la caracteritza.

Tot plegat, un esdeveniment únic i d’assistència obligada per totes aquelles persones amants de les jornades festives intenses i carregades de grans i inoblidables moments. Podeu consultar tots els actes al programa de la Festa Major de l’Arboç 2022 publicat a la plana web de l’Ajuntament de l’Arboç www.arbocenc.cat i a les xarxes socials.

L’Ajuntament de l’Arboç és signant del conveni de col·laboració amb el Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya per l’adhesió al Protocol de seguretat contra les violències sexuals en entorns d’oci. En el transcurs de molts dels actes de Festa Major s’aplicarà aquest protocol amb la instal·lació de Punts Liles informatius.

L’Ajuntament de l’Arboç fa una crida a gaudir d’una Festa Major igualitària i cívica amb responsabilitat de totes i tots. Tots els actes de la Festa Major són gratuïts.