Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • La 2a Mostra de Col.leccionisme Playmobil Lego s’ampliarà enguany amb 3 grans pistes d’Scalextric i màquines Arcade dels anys 80 i 90, en el marc de l’Enramada de l’Arboç.
Notícia

La 2a Mostra de Col.leccionisme Playmobil Lego s’ampliarà enguany amb 3 grans pistes d’Scalextric i màquines Arcade dels anys 80 i 90, en el marc de l’Enramada de l’Arboç.

l'Arboç 
A més també s’amplia l’oferta de showcookings amb coca enramada després de l’èxit de públic de l’any passat a la Mostra Enogastronòmica

13 d’octubre de 2022. Durant els tres dies que durarà la IX Mostra de l’Enramada 2022, del 21 al 23 d’octubre, es farà també, després de la gran acceptació de l’any passat, la II Mostra de Col·leccionisme Playmobil Lego a l’espai adjacent per tal de complementar la gran oferta enogastronòmica amb una oferta cultural per a tota la família durant tot el cap de setmana. En aquesta edició a més, s’ampliarà amb 3 grans pistes d’Scalextric i màquines de videojocs Arcade dels anys 80 i 90. L’èxit de públic de la primera edició i la bona acceptació de la Mostra ha esperonat als organitzadors per ampliar aquest any la mostra amb nous jocs mítics de vàries generacions com és l’Scalèxtric i les màquines de videojocs Arcade dels anys 80 i 90. De ben segur que portaran molts records a molts pares i mares que podran ensenyar-ho als fills.

Pel que fa a la IX Mostra de l’Enramada, també s’ha ampliat el nombre de showcookings per tal d’oferir noves i interessants propostes amb la base de la típica coca penedesenca, amb cuiners de renom del Baix Penedès com el Jordi Guillem, David Vernet, Mary Herrera o el mestre pastisser Marcos Díaz, encarregat enguany de fer el pregó inaugural.

La IX Mostra de l’Enramada comptarà amb un gran nombre d’estands de productors i elaboradors de proximitat. En total seran 18 estands entre forners que elaboraran les seves coques enramades, i també bodeguers i productors vinícoles ideals per acompanyar aquest preuat àpat amb un bon vi o cava.

Enguany, també comptarem amb un taller de còctels a càrrec de la Marta Clot, sommelier i influencer penedesenca, o una caminada per la vinya penedesenca amb visita i tast al Celler Entrevinyes que es realitzarà el diumenge al matí. A més, una altra activitat destacada serà el taller "Passió per la xocolata", un taller diferent on provarem l'enramada més dolça…, el dissabte 22 de les 13:15h a les 14h. Inscripcions a la mateixa carpa de l'organització durant la fira o bé per correu electrònic: turisme@arbcoenc.cat (per correu, data límit el dijous 20 d'octubre). I no podem passar per alt la vessant més cultural amb diversos concerts per amenitzar la vetllada amb grups com The Pocket Duet, Son Rumores, Sweet & Soul o les Havaneres amb el Grup Xaloc.