Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • La gran afluència de públic d´arreu consolida la Mostra de l´Enramada de l´Arboç com un referent enogastronòmic
Notícia

La gran afluència de públic d´arreu consolida la Mostra de l´Enramada de l´Arboç com un referent enogastronòmic

l'Arboç 
Durant els 3 dies de la Mostra es van vendre més de 20.000 tiquets de degustacions i ple absolut a la Mostra del Col.leccionisme Playmobil i Lego.

L’Arboç, 25 d’octubre de 2022. Ha estat un cap de setmana per emmarcar a amb una gran afluència de públic d’arreu del territori que va venir a l’Arboç per viure i gaudir de la IX Mostra de l’Enramada. Més de 10.000 visitants, un públic jove i també familiar han consolidat la Mostra com un referent indiscutible de l’enogastronomia penedesenca. Durant 3 dies, la IX Mostra de l’Enramada i la 2a Mostra de Col.leccionisme de Playmòbil i Lego han esdevingut un pol d’atracció aprofitant el bon temps i la variada oferta d’activitats per a grans i petits.

En aquesta edició s’han venut més de 20.000 tiquets de degustacions que s’han bescanviat en els 18 expositors de la mostra o bé per poder jugar a les 3 pistes gegants d’Scalextric o les màquines Arcade. Marcos Díaz, reconegut pastisser baixpenedesenc va ser l’encarregat d'inaugurar la Mostra el passat divendres 21 que ja des del primer moment va comptar amb una elevada presència de públic. Ha estat una edició on a més, hem pogut gaudir amb showcookings molt atrevits, un taller de còctels a càrrec de la Marta Clot, sommelier i influencer penedesenca. Una altra activitat destacada va ser el taller "Passió per la xocolata", un taller diferent on vam poder provar l'enramada més dolça. I com cada any, vam poder gaudir de la caminada per la vinya penedesenca amb visita i tast al Celler Entrevinyes el diumenge al matí.

Tastos, showcookings, tallers, Diorames de playmobil i lego espectaculars, inflables, música, caminades i moltes altres activitats, han acabat de configurar un gran cap de setmana a l’Arboç. Un esdeveniment pensat i concebut per a un públic familiar que organitza la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç.

L’Ajuntament de l’Arboç vol agrair públicament el treball i dedicació de tots els estands participants i de totes les persones que han contribuït d’una o altra manera amb l’èxit d’aquesta edició de l’Enramada. Imatge: (Font: Aj. de l’Arboç)