Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • Cicle de xerrades contra la Violència de Gènere a l´Arboç
Notícia

Cicle de xerrades contra la Violència de Gènere a l´Arboç

l'Arboç 
L’Ajuntament de l’Arboç organitza un cicle de xerrades contra la Violència de Gènere aquest mes de novembre per commemorar el Dia Internacional Contra la Violència de Gènere que es celebra el 25 de novembre.

La primera xerrada es farà el 21 de novembre de 17:30 a 19h a la Biblioteca Municipal amb el títol: “VIOLÈNCIA DIGITAL PER A JOVES” on s’explicarà els diferents tipus de violències masclistes que poden tenir lloc a través de les xarxes. Es parlarà de prevenció i com actuar si ens hi trobem.

El 22 de novembre de 17h a 19h a l’Auditori Municipal es farà un Taller de dones on es parlarà dels diferents tipus de violències masclistes que poden tenir lloc. Es parlarà de prevenció i com actuar si ens hi trobem però de forma dinàmica i participativa.

El dimecres 23 de novembre de 17:30h a 19h a la Biblioteca Municipal es farà una altra xerrada adreçada a joves amb el títol: “VIOLÈNCIA SEXUAL EN ESPAIS D’OCI” on es revisaran els estereotips que recauen sobre les víctimes, els missatges dels mitjans de comunicació, la previsió legal i com actuar.

La darrera xerrada es farà el dilluns 28 de novembre a les 17h a l’Auditori Municipal. Serà una xerrada oberta a tothom amb el títol “LES VIOLÈNCIES SEXUALS INFANTILS”. Totes les xerrades estan organitzades per la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de l’Arboç.