Ajuntament de l'Arboç

Notícies

Els veïns i veïnes de l’Arboç presenten 78 propostes als Pressupostos Participatius’22

18 Novembre 2022

Les propostes recollides seran analitzades per una comissió tècnica, que haurà de determinar quines compleixen amb els requisits del procés i quines no.

NOVA SESSIÓ INFORMATIVA DEL CONSELL COMARCAL DEL PROGRAMA DONES RIU

17 Novembre 2022

Us informem que el proper 23 de novembre a 2/4 de 10 del matí es realitzarà la propera sessió informativa del Programa Dones RIU a la seu del Consell Comarcal del Baix Penedès (plaça del Centre, 5 del Vendrell).

El cap de setmana del 9, 10 i 11 de desembre l´Arboç celebrarà la tradicional Fira de Santa Llúcia

17 Novembre 2022

Apunteu la data!, L’Ajuntament de l’Arboç anuncia el cap de setmana del 9, 10 i 11 de desembre com les dates de celebració de la 810 edició de la Fira de Santa Llúcia i la Fira de la Punta al Coixí que enguany comptarà com a novetat amb l’exposició d’un pessebre de tamany real a la Plaça de l’Església.

Joan Sans visita als 60 alumnes vinguts d’arreu del món a realitzar un campus esportiu a Camp Joliu

11 Novembre 2022

Durant la visita va compartir una estona amb els esportistes i estudiants d’arreu del món que viuen i estudien a Camp Joliu

Cicle de xerrades contra la Violència de Gènere a l´Arboç

9 Novembre 2022

L’Ajuntament de l’Arboç organitza un cicle de xerrades contra la Violència de Gènere aquest mes de novembre per commemorar el Dia Internacional Contra la Violència de Gènere que es celebra el 25 de novembre.

L´Ajuntament farà noves medicions de dia i de nit per detectar l’origen dels molestos sorolls i solucionar el problema definitivament

8 Novembre 2022

Tot i que els sorolls no son tan constants com a principis d’any, des de l’Ajuntament es vol arribar al fons de la qüestió, detectar d´on provenen i acabar definitivament amb aquestes molèsties.

Inscripcions obertes per a la 3a Cursa BTT que es celebrarà el diumenge 11 de desembre de 2022

7 Novembre 2022

Les inscripcions es poden fer presencialment a la botiga BIKE Llorenç de l’Arboç o online a www.athleticevents.net. Cursa limitada a 300 participants.

La Farmàcia Suriol de l´Arboç distingida amb el Premi Nacional als Establiments Comercials Centenaris de la Generalitat de Catalunya 2022

28 Octubre 2022

Va rebre el premi ahir de mans del President de la Generalitat de Catalunya.

L´Ajuntament de l´Arboç dona el tret de sortida a l’edició 2022 del Pressupost Participatiu

27 Octubre 2022

Arrenca el període de recollida de propostes, que restarà obert des de demà divendres fins al 13 de novembre. En aquesta ocasió, l’Ajuntament sotmet a votació de la ciutadania una partida de 50.000€.