Ajuntament de l'Arboç

Notícies

Aquest dissabte, jornada de portes obertes de Can Freixes

22 Març 2011

Un cop acabades les obres, l´Ajuntament de l´Arboç organitza per aquest proper dissabte una jornada de portes obertes perquè tots els arbocencs i arbocenques puguin conèixer aquest nou equipament municipal

La Policia Local de l´Arboç enxampa al presumpte lladre de peces d´un tractor

15 Març 2011

La policia local de l´Arboç ha detingut a un veí de Santa Margarita i els Monjos, J.M.M. de 44 anys, per un presumpte delicte de robatori amb força.

Excel-lents resultats de la recollida porta a porta dels residus urbans a l´Arboç, Sant Jaume dels Domenys i la Bisbal del Penedès

15 Març 2011

L´alcalde de l´Arboç, Carles Ribé, i l´alcalde de Sant Jaume dels Domenys, Miquel Martil, han presentat els resultats de la recollida porta a porta dels residus urbans d´aquests municipis i de la Bisbal del Penedès. Els tres ajuntaments van posar en marxa l´any una nova estratègia en la gestió dels residus per minimitzar la generació de residus, i incrementar els nivells de reciclatge, en quantitat i qualitat de totes les fraccions (restes de menjar, restes vegetals, paper i cartró, vidre, envasos lleugers, roba, mobles, trastos vells i voluminosos i recollides especials d´altres residus).

L´Ajuntament regala compost procedent de les restes de menjar recollides porta a porta

8 Març 2011

Aviat farà ja dos anys que l´Ajuntament de l´Arboç està fent la recollida porta a porta de les restes de menjar a tot el municipi.

L´Associació de Jubilats de l´Arboç celebra el Carnaval amb nova junta

7 Març 2011

L´Associació de Jubiltas de l´Arboç ha aprofitat la celebració de la festa del Carnaval per presentar als membres de la nova junta directiva.

Aquesta setmana es donaran per acabades les obres de Can Freixes

22 Febrer 2011

L´alcalde va reunir ales 28 entitats locals i els va ensenyar com ha quedat l´edifici

Donació de sang a l´Arboç

14 Febrer 2011

El proper dijous 24 de febrer es farà a l´Arboç una jornada de donació de sang. Serà a la biblioteca municipal, de les 5 de la tarda a les 9 de la nit. Per donar sang només cal tenir un bon estat de salut, ser major d´edat, pesar un mínim de 50 quilos i, en cas de ser dona, no estar embarassada.

L´Ajuntament de l´Arboç tirarà endavant una nova fase del Centre Polivalent

14 Febrer 2011

Gràcies a una subvenció de 200.000 euros provinent del Ministeri de Cultura del govern espanyol, l´ajuntament de l´Arboç podrà tirar endavant una nova fase del centre polivalent. Concretament, es faran els tancaments exteriors i s´habilitaran quatre aules de l´Escola de Música Tradicional del Penedès.

La Policia Local de l´Arboç deté dos presumptes lladres

14 Febrer 2011

La policia local de l´Arboç van detenir la setmana passada a un home com a presumpte autor d´un robatori i furt d´ús d´un ciclomotor. Els agents van poder detenir al presumpte lladre després de localitzar-lo i perseguir-lo, tot i que el seu acompanyant va aconseguir escapar.