Ajuntament de l'Arboç

Notícies

La Policia Local de l´Arboç evita dos intents de robatori en empresses del Polígon del Foix

10 Febrer 2011

La policia local de l´Arboç van impedir la passada setmana un intent de robatori en una empresa ubicada en el Polígon del Foix. Els agents van acudir al lloc dels fets, alertats per una trucada dels Mossos d´Esquadra del Vendrell.

Assemblea general ordinària dels Minyons de l´Arboç

9 Febrer 2011

El dissabte 5 de febrer es va celebrar l´Assemblea General Ordinària de l´entitat castellera Minyons de l´Arboç.

Sessió de contes d´en Massagran a la Biblioteca Municipal de l´Arboç

9 Febrer 2011

El proper divendres 11 de febrer, a les sis de la tarda, tindrà lloc una nova sessió de l´hora del conte amb contes d´en Massagran a càrrec d´Albert Estengre.

Mor als 66 anys Manuel Motos Romero, vicepresident del Club de Futbol l´Arboç

1 Febrer 2011

Manuel Motos Romero va morir el passat divendres 27 de gener a l´edat de 66 anys. Vinculat amb el Club de Futbol de l´Arboç des-de la seva creació ara fa més de 40 anys, el Manuel era una persona leal , constant , creativa , compromesa amb una tasca totalment altruista i sempre amb l´objectiu de millorar el mòn l´esport a la vila. Actualment ocupaba el càrrec de vicepresident del club.

Recuperades tres fonts històriques de l´Arboç

1 Febrer 2011

L´Ajuntament de l´Arboç ha recuperat tres fonts històriques del municipi, que com a conseqüència del pas dels anys i l´abandonament, havien quedat sepultades en mig dels camps i la muntanya.

L´Ajuntament de l´Arboç rebutja amb una moció la sentència del Tribunal Suprem contra la immersió lingüística de les escoles catalanes

1 Febrer 2011

El ple de l´Ajuntament de l´Arboç ha aprovat una moció, presentada per l´alcaldia i els grups municipals de Convergència i Unió i Esquerra Republicana de Catalunya, manifestant el seu rebuig a les tres sentències emeses pel Tribunal Suprem espanyol (TS) perquè considera que "van en contra del sistema d´immersió lingüística de les escoles catalanes, que ha suposat i d´una manera demostrada, com així ho exposa el darrer informe PISA, un model d´èxit i de coneixement de la llengua pròpia de Catalunya, el català, i també de la llengua castellana."

L´Ajuntament de l´Arboç aprova una moció per demanar que els que els bancs no puguin demanar el deute hipotecari després d´embargar un habitatge

1 Febrer 2011

En el darrer cicle econòmic expansiu, el vertiginós augment del preu de l´habitatge, uns tipus d´interès a mínims històrics, una normativa molt laxa vers la responsabilitat dels bancs i caixes davant les condicions ofertades per a crèdits i hipoteques, han empès desenes de milers de famílies a hipotecar-se fins a 40 anys per poder fer front a la despesa mensual derivada de l´accés a l´habitatge

Sopar cloenda de temporada 2010 dels Minyons de l´Arboç

28 Gener 2011

La nit del passat 22 de gener, els Minyons de l´Arboç van celebrar el sopar de cloenda de la temporada 2010 amb la presència de 150 minyones i minyons, perfectament engalanats i amb moltes ganes de festa. La celebració va ser molt participativa.

Exposició a la Biblioteca Municipal de l´Arboç "100 anys d´en Massagran"

27 Gener 2011

El proper dilluns 31 de gener arriba a la Biblioteca Municipal de l´Arboç una exposició per a tots els públics, que té per tema la literatura infantil i juvenil catalana a partir de la novel-la de Josep Maria Folch i Torres, les Aventures extraordinàries d´en Massagran, publicada el 1910.