Ajuntament de l'Arboç

Notícies

TALLER DE IOGA PELS ALUMNES DE CICLE INICIAL DE L´ESCOLA SANT JULIÀ

26 Abril 2022

L´Ajuntament de l´Arboç, amb la col·laboració de l´è-catàleg de la Diputació de Tarragona, impulsa uns tallers de d´introducció al ioga adreçats als alumnes de cicle inicial de l´escola Sant Julià de l´Arboç.

Des d´avui i durant tot el mes de juny, comprar a l´Arboç té premi!

1 Juny 2022

Serà una edició de record amb 90 establiments comercials adherits i més de 4.000€ en premis!!!

L´Ajuntament de l´Arboç formalitza un nou conveni de col.laboració amb el Consell Comarcal i Càritas per ampliar el servei d´atenció a les arbocenques i als arbocencs majors de 75 anys

30 Maig 2022

Aquest servei es realitza amb la col·laboració del Centre d’Atenció Primària CAP de l’Arboç, el Consell Comarcal del Baix Penedès, i Càritas Parroquial de l’Arboç juntament amb Càritas Diocesana de Tarragona.

Nova edició de la campanya comercial “Compra i descobreix Catalunya” impulsada per l´Ajuntament de l´Arboç

24 Maig 2022

La Regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç impulsa, per novè any consecutiu, la ja tradicional campanya comercial. L’Arboç participa com a municipi adherit, a la 12ª Campanya Comercial “Compra i descobreix Catalunya”, juntament amb 32 poblacions adherides a la Xarxa de Barris Antics amb el suport de les quatre diputacions catalanes.

L´Arboç tornarà a realitzar un campus esportiu municipal aquest estiu per a nens i nenes de 3 a 14 anys

23 Maig 2022

Es realitzarà del 27 de juny al 12 d’agost a l’Escola Sant Julià i a les instal.lacions esportives municipals. Les inscripcions es podran fer a partir del dijous 26 de maig i fins al 17 de juny inclòs. Les places son limitades.

L´Arboç reactiva el Grup Motor de Salut, després de la Pandèmia, per tal de vetllar per la salut comunitària de la població

18 Maig 2022

Ahir es van reunir per primera vegada després de la pandèmia personal del CAP i la Xarxa tecla, agents socials, personal de l’Ajuntament, l’alcalde i la regidora de salut.

L´Arboç disposa de 3 nous punts de recollida de piles

16 Maig 2022

La Casa de Cultura, la Biblioteca i l’Escola Sant Julià disposen de punts de recollida de piles a partir d’avui 16 de maig

L´Ajuntament activa un nou canal de comunicació per WhatsApp per informar sobre l’actualitat de la vila

12 Maig 2022

Per rebre les informacions a través de WhatsApp només cal enviar un missatge amb la paraula ALTA al telèfon 660 735 465.

L´Ajuntament de l´Arboç instal.la dos punts de recàrrega públics per a vehicles elèctrics al pàrquing del Pavelló Municipal

11 Maig 2022

El seu ús serà gratuït durant aquest primer any i per utilitzar-lo caldrà descarregar-se i registrar-se a l’app “Ev Charge”.